Veiligheid

OP HOOG NIVEAU WERKEN MET
ONZE PERMANENTE
VALBEVEILIGINGSSYSTEMEN

Veiligheid

op HOOG NIVEAU WERKEN?
benut ONZE PERMANENTE
VALBEVEILIGINGSSYSTEMEN

Met Eurosafe Solutions, Welltrading, Brandwacht en R3B is EXO Group gespecialiseerd in veilig werken. Zowel op hoogte als in besloten ruimten. Of het nu gaat om een school, ziekenhuis, woonblok, fabriek, magazijn, station, hotel, brug of winkel, met EXO Group werk je altijd veilig en volgens de actuele regelgeving. 

PRODUCTEN & DIENSTEN

Vanuit verschillende vestigingen in Nederland bieden en leveren wij uiteenlopende diensten en betrouwbare oplossingen. Dit varieert van het inzetten van rescueteams, brandwachten en mangatwachten tot het uitvoeren van gasmetingen in besloten ruimten. Daarnaast bieden wij het gebruik van permanente valbeveiligingssystemen aan, installeren wij ankerpunten op daken, geven we diverse veiligheidstrainingen en leveren wij duurzame beveiligingsproducten van diverse A-merken.

OPLOSSINGEN
 
EXO Group is als marktleider actief in vier landen. Binnen onze diverse werkgebieden streven wij altijd naar hoog niveau. Wij inventariseren risicos, adviseren, ontwerpen maatwerkoplossingen, verzorgen installaties en voeren jaarlijks onderhoud uit. Wil jij zeker weten dat je onze oplossingen op de perfecte manier inzet? Dan bieden de leerzame instructies, trainingen en seminars uitkomst.

 

Eurosafe Solutions

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus tristique nibh quis quam tempus, sed viverra quam cursus. Maecenas et ornare sem. Nam mattis ullamcorper felis, sit amet tristique dui vehicula sed. Nunc non egestas nunc. 

Maecenas hendrerit felis libero, eget feugiat leo venenatis at. Praesent auctor aliquet interdum. Mauris elementum hendrerit est a mattis. Duis id lectus eros. Donec efficitur id neque eu fermentum. Curabitur vel egestas turpis. Proin a libero quis mi pretium aliquam. Curabitur consectetur euismod arcu, ut convallis odio dapibus ac.

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België leveren zij betrouwbare systemen en oplossingen voor werken op hoogte en in besloten ruimten.

Samen een veilige werksituatie op hoogte en in besloten ruimten creëren. Dát is waar Eurosafe Solutions voor staat. Het begint met het besef dat veiligheid een basisbehoefte is. Voor iedereen, zakelijk en privé. Dit gedachtegoed vertalen we door in alles wat we doen. In onze werkwijze, oplossingen en dienstverlening. Zo realiseren we samen met onze opdrachtgevers en partners een veilige omgeving voor eenieder.

Bij Eurosafe Group werken dagelijks zon 300 medewerkers om de wereld iedere dag weer een stuk veiliger te maken. Want veiligheid is een basisbehoefte voor iedereen, zowel zakelijk en privé. Samen gaan we dus voor het beste resultaat, voor onze klanten en voor onszelf.

WELLTRading safety products

Ontwikkeling en fabricage van eigen ontworpen veiligheidsproducten welke we via Eurosafe Solutions naar de markt brengen.

Brandwacht

DeBrandwacht.nl voert brandwacht-, mangatwacht-, EHBO- en gasmeetwerkzaamheden uit op kwalitatief hoogwaardige wijze en op een hoog veiligheidsniveau. Hierbij worden goed opgeleide medewerkers worden ingezet. 

DeBrandwacht.nl zet zich in voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid.  naar maximale klanttevredenheid en leveren wij kwalitatief hoogwaardige medewerkers. Dit doen zij door vooraf de wensen en eisen op locatie te bespreken en deze duidelijk te communiceren naar onze klanten en medewerkers. 

Daarnaast beoordeelt DeBrandwacht.nl voorafgaand aan werkzaamheden de risicos en passen daar de medewerkers en middelen op aan.  Tevens leveren ze op het moment van voorkeur en garanderen gekwalificeerd personeel die een veilige werkomgeving creëert.

r3b

R3B is erop gericht om middels verschillende diensten te ondersteunen in operationele vraagstukken op de werkplek. Door jarenlange ervaring in uiteenlopende sectoren is R3B in staat om diverse hulpvragen te beantwoorden en op deze manier klanten zo veel mogelijk te ontzorgen.

Hierbij kan je denken aan het leveren van een standby rescue team tijdens stops/shutdowns of bij risicovolle werkzaamheden, het oppakken van rope access werkzaamheden op moeilijk bereikbare locaties of het leveren van specialistische kennis tijdens grootschalige of complexe calamiteiten.
Daarnaast biedt R3B trainingen aan binnen sectoren waar veiligheid én veilig werken zeer belangrijk is, zoals brandweer, ambulance, politie en Defensie. Ook is R3B instaat uitgebreid pakketten van veiligheidsproducten te leveren voor het werken op hoogte, in besloten ruimtes en nabij water. 

Victorium

Sit amet