Over EXO Group

DOOR SAMEN TE WERKEN
GAAN WIJ VOOR
HET BESTE RESULTAAT

EXO Group is een overkoepelende organisatie. Van ambitieuze bedrijven en personen die uitblinken in vakwerk. Binnen ons netwerk zoeken wij naar interessante samenwerkingen in en rondom Zwolle. Want door krachten te bundelen zijn wij samen in staat mooie projecten te verwezenlijken en te zorgen voor het gewenste resultaat.

EXO GROUP

Door het samenbrengen van ideeën en mensen binnen de EXO Group, zorgen wij voor optimale ondersteuning. In de breedste zin van het woord. Van hulp bij veilig werken, tot het bijdragen in de creatie van bijzondere panden, het tot bloei laten komen van een product of het opzetten van maatschappelijke initiatieven. 

EXPERTISEGEBIEDEN

Binnen EXO Group werken we binnen uiteenlopende branches en expertisegebieden. Hierdoor kunnen wij op lokaal, nationaal en internationaal niveau wat betekenen. Dagelijks zijn ruim 250 mensen met plezier met hun vak bezig zijn. En daar worden wij blij van!

  • Vastgoed
  • Participaties
  • Veiligheid
  • Financieringen

 

VERBINDING LEGGEN

Elk expertisegebied kent een eigen focus. Maar verbinding, daar kom je verder mee! Daarom werken wij veel samen. Want door onderling de juiste mensen te verbinden, binnen de juiste projecten gaan wij net een stap verder dan de rest. Zo maken we ideeën en oplossingen waar. 

OP WEG HELPEN

Wil jij een interessante investering aan ons voorleggen? Of heb je een vraag? Neem gerust contact op. Wij kijken graag hoe de EXO Group jou verder op weg kan helpen.

MARK VAN BUITEN

Het gezicht achter de EXO Group. Een ervaren en gedreven ondernemer, continue opzoek naar kansen binnen werk- en leefomgevingen. Hierin zet hij zijn uitgebreid netwerk dagelijks in om mensen en bedrijven te verbinden. Vol plezier en altijd met oog op het beste resultaat.