Vastgoed

Pand met potentie?
Leg uw plannen aan ons voor!

Vastgoed

Pand met potentie?
Leg jouw plannen aan ons voor!

Een pand met potentie? Wij hebben interesse. Continue zijn wij opzoek naar objecten waarmee wij voor de lange termijn een gezonde portefeuille kunnen opbouwen. Onze focus? Zwolle. Samen met o.a. Mark Huitink en Gerrit Jansen beschikken wij in deze regio over een ruim netwerk. Een netwerk dat wij optimaal in kunnen zetten om samen met duurzame partners en lokale besturen een succes te realiseren voor alle betrokken partijen.

EXO GROUP ALS INVESTEERDER

EXO Group is een onafhankelijk en financieel sterk bedrijf met veel ervaring in de aan- en verkoop van nieuw en bestaand vastgoed. Dit vastgoed houden wij na (her)ontwikkeling aan als eindbelegging. Resulterend in een diverse vastgoedportefeuille voor de ruim 250 huurders. 

Wij beleggen in de volgende sectoren:

  • Zorg
  • Industrie en logistiek
  • Wonen
  • Horeca en ontspanning
  • Winkels
  • Kantoren
 

KANSRIJKE INVESTERING?

Binnen EXO Group zijn de lijnen kort. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat reageren op vraagstukken en aanbiedingen. Een aantoonbaar waardeperspectief, passend aanvangsrendement en langetermijnrelatie met de huurder vormen onze uitgangspunten. Wij staan open voor vastgoedinvesteringen en samenwerkingen. Hieronder een aantal van onze spraakmakende projecten waar we trots op zijn!  Leg jij een nieuwe kansrijke investering aan ons voor? 

PRAKTISCHE VRAGEN

Het commercieel en technisch beheer is voor de meeste objecten uitbesteed aan Jansen Vastgoed. Heb jij als huurder praktische vragen over het beheer of onderhoud van vastgoed? Neem dan direct contact op met Jansen Vastgoed,  Stuur een mail naar info@jansenvastgoed.nl of neem telefonisch contact op via 085 – 488 44 50 (bereikbaar op werkdagen vanaf 09:00 – 17:00).

Vorige slide
Volgende slide

PROJECTNAAM: actory Zwolle

Locatie: Ceintuurbaan 15, 8022 AW Zwolle
Eigendom: Gerrit Jansen & Mark van Buiten
Fase: In ontwikkeling
In dit industriële pand zat voorheen Philips gevestigd. Op dit moment zitten hier onder andere: Breman, Deltion College, Polymer Science Park, Picnic en Zwinc hier gevestigd. De komende tijd richten wij ons op de revitalisatie van de panden op het terrein om het klaar te maken voor verder gebruik. Het voormalige Philips terrein heeft een oppervlakte van ca. 5,2 Ha. Op het terrein staan gebouwen uit de jaren 50 tot 60 met een uniek industrieel karakter. Het doel is om de locatie een tweede leven te geven met grotendeels behoud van het industriële karakter van de gebouwen. Het voormalige Philips terrein is gelegen in Zwolle in de wijk Diezerpoort. Diezerpoort is één van de oudste wijken in Zwolle en goed bereikbaar door de ideale ligging dichtbij de binnenstad. De wijk heeft een grote diversiteit aan woningen, koop en huur, duur en goedkoop en is ingesloten tussen enerzijds de Rijksweg A28, de ringweg N35 en het centrum.
Vorige slide
Volgende slide

PROJECTNAAM: Schellerbergweg

Locatie: Schellerbergweg 27, 8017 BM Zwolle
Eigendom: Gerrit Jansen, Marc Huitink & Mark van Buiten
Fase: In ontwikkeling
Het project de Kikvorsch is een samenwerking tussen zorginstelling Frion en projectontwikkelaar Jansen Vastgoed. De naam verwijst naar de oude herberg die hier in negentiende werd gebouwd.  De woningen en dagbestedingslocaties moeten komen op de plek waar nu nog een zalencomplex en een parkeerplaats zijn. Ze variëren in vorm, zodat in verschillende behoeften kan worden voorzien. Met hun landelijke uitstraling passen ze goed in de omgeving. Het geheel moet een beschutte plek worden, met ruimte voor groen en goed zicht naar de omgeving. Cliënten gaan hier gezamenlijk en onder begeleiding wonen. Kikvorsch heet het nieuwe complex, naar de pleisterplaats die hier eeuwen geleden al was. Die functie wordt in ere hersteld. Onderdeel van de plannen is ook een nieuw horecagedeelte. Van het bestaande gebouw waar de Bierton gevestigd was, wordt een deel gesloopt. De oude grote feestzaal gaat tegen de vlakte, terwijl het restaurantgedeelte blijft. Dat past ook bij de verbinding met buurtbewoners en voorbijgangers die Frion graag maakt.
Vorige slide
Volgende slide

PROJECTNAAM: HEALTH INNOVATION PARK

Locatie: Dokter Stolteweg 74a, 8025 AZ Zwolle
Eigendom: Gerrit Jansen & Mark van Buiten
Fase: In ontwikkeling
De panden zijn gesitueerd aan de Dokter Stolteweg 52 t/m 96, tegenover de hoofdingang van Isala ziekenhuis Zwolle. Het is dan ook niet voor niets dat de bedrijven die gevestigd zijn op het Health Innovation Park zorg gerelateerd zijn. Het Health Innovation Park bestaat uit de volgende panden: Cele, Van Kempen, Galilei, Newton, Nobel en Einstein. Alle panden zijn gerevitaliseerd en verduurzaamd. Tevens is begin 2019 is de complete infrastructuur rond de panden opgeleverd, waarbij het terrein exclusief voor huurders en hun gasten toegankelijk is geworden. Gebruikers zoals fysiotherapeuten, huisartsen, privé klinieken en partijen die klinisch wetenschappelijk onderzoek verrichten vallen op het HIP precies op hun plaats.
Vorige slide
Volgende slide

PROJECTNAAM: de Tagrijn

Locatie: Buitenkant 8-10, 8011 VH Zwolle
Eigendom: Gerrit Jansen, Marc Huitink & Mark van Buiten
Fase: Afgerond
Dit middeleeuwse pand, gesitueerd in de stadsmuur van Zwolle, heeft een rijke historie. Recentelijk is een kleur historisch onderzoek gedaan naar het verleden van het pand. Alle aanwezige verflagen zijn één voor één afgestoken waarbij de oudst gevonden kleur is gekozen voor het in ere herstellen van de gevel. Cafe de Tagrijn is als een van de oudste café’s een begrip in Zwolle. Het nu zo roemruchte café is gebouwd op de fundamenten van de Zwanentoren (1423), een muurtoren en onderdeel van de Zwolse stadsverdedigingswerken.
Vorige slide
Volgende slide

Projectnaam: cO Zwolle

Locatie: Esdoornstraat 3, 8021 WB Zwolle
Eigendom: Gerrit Jansen, Marc Huitink & Mark van Buiten
Fase: Afgerond
Co is dé hotspot voor culturele en creatieve ondernemers en talenten in Zwolle. Het is een bedrijfsverzamelgebouw waar culturele en creatieve ondernemers, kunstenaars en studenten zich kunnen vestigen. Maar Co is meer dan dat. Ze hebben 3 locaties, waar ondernemerschap wordt gestimuleerd, kennis wordt gedeeld en waar innovatieve producten en diensten worden ontwikkeld. Ondernemer binnen de creatieve industrie? Dan kun je bij Co een kantoorruimte, atelier, werkplaats, studio of flexibele werkplek huren. Co zorgt voor de verhuur van ruimtes aan ondernemers, de verhuur van de locaties voor bijeenkomsten, de exploitatie van restaurant en receptie en andere facilitaire zaken. Co wil door samenwerking een gemeenschappelijk belang dienen. Doordat Co zich als collectief van creatief professionals profileren, vergroten ze de zichtbaarheid van de creatieve industrie, zijn ze commercieel succesvol en dragen zo bij aan de continuïteit van de ondernemingen.
Vorige slide
Volgende slide

Projectnaam: Victorium

Locatie: Boerendanserdijk 47, 8024 AE Zwolle
Eigendom: Gerrit Jansen, Marc Huitink & Mark van Buiten (En 2 investeerders.
Fase: Afgerond
In Victorium kun je je sportieve hart ophalen. Victorium is een groot multifunctioneel trainingscentrum voor top-, wedstrijd en breedtesport in Zwolle en omgeving. Voor zaalsporten heeft Victorum een 1.950 m² grote sporthal, in vieren deelbaar. Daarnaast is er nog 365 m² extra zaalruimte, geschikt voor uiteenlopende sporten. Inclusief sportmedische zorg, begeleiding en blessurebehandeling.  Victorium biedt een verscheidenheid aan faciliteiten aan waar je als sporter of aanstormend talent het beste uit jezelf kun halen. Onder meer Landstede Sport & Bewegen, Centre for Sports & Education, verenigingen en sportorganisaties maken dagelijks gebruik van de professionele sportaccommodaties in Victorium. Ook kleine en grote sportverenigingen, (sport)opleidingen en sport gerelateerde bedrijven zijn van harte welkom in Victorium.  De architectuur van Victorium oogt strak en functioneel. Ondanks de grote oppervlakte van 8.185 m² past het gebouw op een natuurlijke manier in de omgeving. Het gebruik van veel glas en doorzichten creëert een open en licht karakter. Victorium is duurzaam gebouwd. Zo houden bijvoorbeeld speciale gevelisolatie en zonnepanelen het energieverbruik op bijna nul.

Projectnaam: Nieuwbouw eurosafe

Locatie: Conradstraat 15, 8013 RN Zwolle
Eigendom: Eurosafe Solutions Vastgoed
Fase: In ontwerp

De nieuwe locatie van Eurosafe Solutions is te vinden aan de Puntenweg. Hiervoor is een nieuwbouwproject in van gezet voor de ontwikkeling van een tweedaags gebouw, waarvan de voorkant zich zal bevinden aan de Puntenweg.

Het uiterlijk van de nieuwbouw zal gekenmerkt worden door een duidelijke luifel die de hoofdingang begeleid. Verder is de inrichting van het bedrijfspand gericht op efficiëntie en praktisch gebruik. Zowel de opslag van goederen als het transport zal hier zijn oorsprong vinden, dus het pand moet hier geschikt voor zijn.

Daarnaast wordt er achter het hoofdgebouw van Eurosafe Solutions een trainingshal gebouwd van 20 meter in hoogte. Deze zal geschikt zin voor de diverse hoogtetraining, voor onder andere brandweer, scheepswerf- of dakwerk.

Tevens zal er een hal van 4100 vierkante meter met 5 laaddocks worden gemaakt voor de verhuur