Participaties

Extra steun in de rug?
laat ons met je meedenken

Zien wij de potentie van een onderneming of initiatief? Dan nemen wij graag deel in het bedrijf. Zo dragen wij ons steentje bij aan projecten die een toegevoegde waarde hebben voor de omgeving of samenleving. Net dat steuntje in de rug bieden, waardoor een partij verder komt. Daar worden wij enthousiast van.

DIVERSITEIT 

Wij stappen echt in. Niet of afstand, maar hands-on een bijdrage leveren. Zo kunnen wij met verschillende activiteiten écht de positieve input geven waar behoefte aan is. EXO Group laat zich hierin leiden door de kern van het bedrijf en laten geen sectoren buiten beschouwing. Dit is ook duidelijk terug te zien in de variatie binnen onze huidige participaties. Van commerciële partij tot sportorganisatie en zorginstelling. 

Elshof

Elshof Metaaldak focust zich op levering en installatie van metalen dak- en gevelbekledingen. 
Dakbedekking kun je niet zomaar neerleggen. Het wordt jarenlang blootgesteld aan extreme weers- omstandigheden. Alleen specialisten kunnen decennia lang bescherming garanderen. Elshof Metaaldak is zo’n specialist. 
 

Cuídate

Cuídate is een kleinschalig behandelcentrum in Zwolle voor ambulante psychiatrische zorg. Personen met complexe problematiek kunnen hier terecht. Met een multidisciplinair team wordt psychiatrische-, psychologische- en verpleegkundige specialistische GGZ op maat geboden. Ook kun je bij Cuídate terecht als je een eetstoornis hebt en jonger bent dan 18 jaar. Persoonlijk contact en innovatie vormen voor hun hierin de basis. 

eilean

Een plek waar 8 jonge vrouwen vanaf 18 jaar, die buiten de pleegzorg vallen, een ‘begeleid wonen’ plek wordt geboden. Deze plek moet aan meisjes en jonge vrouwen met traumatische ervaringen een veilige plek bieden, van waaruit gewerkt wordt aan de opbouw van de eigen kracht en weerbaarheid.
 
Hier worden zij voorbereid op zelfstandig wonen. Deze meiden mogen hier een omgeving vinden die ‘Thuis’ mag voelen. Geen grote groepen en volle ruimtes, maar een huiselijke omgeving voor íedereen. Op Eilean mogen deze meiden weer leren wat het is om te leven. Met alle gevoelens die daar bij horen.
 

PEC ZWOLLE

PEC Zwolle is een Nederlandse profvoetbalclub uit Zwolle, de hoofdstad van de provincie Overijssel. De club kent zijn oorsprong al in 1910 en komt sinds de zomer van 2022 uit in de Eerste divisie, nadat het tien seizoenen achtereen in de Eredivisie heeft gevoetbald.

Golfclub zwolle

Golfgeluk in én buiten de baan. Gericht op het bereikbaar maken van golf voor iedereen. Jeugd, studenten, werkenden en senioren. Daar draait het om bij Golfclub Zwolle. Voor golfers en voor niet-golfers. Bijvoorbeeld door golfrondes te spelen en workshops te volgen.

Maar ook kan er genoten worden van de natuur, een drankje gedronken worden op het mooiste terras van Zwolle of geluncht of gedineerd worden in Brasserie De Afslag. Daarnaast is het organiseren van events ook mogelijk. Eén plek met veel mogelijkheden.

Victorium

Sit amet