Over EXO Group

Door samen te werken
 streven wij naar het 
beste resultaat

EXO Group is de overkoepelende organisatie van een aantal ambitieuze bedrijven die uitblinken in vakwerk. Wij zijn in diverse branches actief. Zo kunt u met onze ondersteuning veilig werken, een bijzonder pand creëren of een product tot bloei laten komen.

 

Expertisegebieden
In totaal beschikken wij over vijf expertisegebieden waarmee wij lokaal, nationaal en internationaal werken. Binnen deze expertisegebieden zijn dagelijks ruim 250 mensen met plezier met hun vak bezig. 

Verbinding leggen
Elk expertisegebied kent een eigen focus. Tegelijkertijd wordt er veel samengewerkt. Door onderling de juiste mensen te verbinden, maken wij ideeën en oplossingen waar. Met elkaar streven wij naar het beste resultaat. Daar komt u verder mee! 
 

Op weg helpen
Heeft u een vraag? Of wilt u een kansrijke investering aan ons voorleggen? Neem gerust contact op. Wij kijken graag hoe wij u binnen de Exo Group op weg kunnen helpen. 

 

NEEM DIRECT CONTACT OP

Mark van Buiten

Gezicht achter de Exo Group is Mark van Buiten. Mark is een ervaren en gedreven ondernemer met een groot netwerk. Iemand die met plezier mensen en bedrijven verbindt, altijd voor het beste resultaat gaat en continu op zoek is naar kansen om nieuwe werk- en leefomgevingen mooier, innovatiever en veiliger te maken.